• Nemanjina 4/V Beograd
  • +381 11 2641-447
  • Pon-Pet:  9:00am-5:00pm   Sub-Ned:  Ne radimo
Continental
U saradnji sa kompanijom Continental iz Subotice i tehničkom školom “Ivan Sarić”, projekat podržava obuku za zapošljavanje mladih u ovoj kompaniji.
Edukativni centar – početak obuke
preko 50 mladih je u okviru projekta završilo obuku za frizere, pedikir I manikir, u Edukativnom centru u Novom Sadu. Svi mladi nakon ove obuke dobijaju i set materijala za praktično usavršavanje.
Igralište u Nišu
Projekat Podsticanje zapošljavanja mladih se pored zapošljavanja mladih Roma i Romkinja bavi i unapređenjem životnih uslova u romskim naseljima širom zemlje. Da bi taj cilj mogao da se ostvari, postavljeno je pet montažnih dečijih igrališta u odabranim romskim naseljima u Nišu, Leskovcu, Pirotu, Preševu i Subotici.
Goša
Više od 100 mladih smo u prethodne 3 godine obučili za tri postupka zavarivanja na tromesečnoj obuci u Institutu Goša, u Smederevskoj Palanci.
Konferencija socijalno preduzetništvo
Na konferenciji posvečenoj socijalnom preduzetništvu predstavili smo sve rezultate koje smo ostvarili u okviru programa za izgradnju kapaciteta 21 socijalnog preduzeća iz cele zemlje.
TimCop
U saradnji sa kompanijama kojima su potrebni zavarivači obučavamo mlade koje se odmah nakon obuke zapošljavaju. 12 mladih se nakon obuke za MAG postupak zavarivanja zaposlilo u firmi TIMCOP iz Temerina.
Call Now Button