Početkom oktobra, 29 mladih mama iz različitih mesta i gradova u Srbiji, startovalo je sa obukom „Mama na mreži“, koju su sa uspehom završile. Podsećanja radi, „Mama na mreži“ je besplatna onlajn škola digitalnog marketinga i odnosa sa javnošću koju smo organizovali u saradnji sa Centrom za mame.

Tokom obuke, učesnice – mame su imale priliku da steknu znanja o osnovama odnosa sa javnošću i marketinga na društvenim mrežama, odnosno da uče kako se pravi komunikaciona strategija, na koje načine se komunicira na društvenim mrežama, kako se vode promotivne kampanje, kako da naučeno primene i ponude svoje usluge putem Interneta za klijente širom sveta. Na tom putu imale su podršku mentorki i bile u mogućnosti da prisustvuju seriji vebinara, rade na konkretnim primerima i postavljaju pitanja o svemu što ih interesuje.

Uspešan završetak obuke obeležen je uručivanjem sertifikata mamama, koje su se zajedno sa svojom decom, predstavnicima/icama projekta i Centra za mame, okupile u igraonici „Kliker“ u Beogradu. Ovom prilikom čestitamo našim mamama na završetku obuke i želimo im puno uspeha u daljoj karijeri!

„Mama na mreži“ – dodeljeni sertifikati mladim mamama