Sa posebnim zadovoljstvom i radošću, udruženje Centar za mame i projekat „Podsticanje zapošljavanja mladih“ pozivaju nezaposlene mame do 35 godina starosti da se prijave za besplatnu onlajn školu digitalnog marketinga i odnosa sa javnošću „Mama na mreži“. Obuka će početi 1. oktobra tekuće godine, a trajaće mesec i po dana.

Capture

Tokom trajanja obuke, učesnice – mame će imati priliku da steknu znanja o osnovama odnosa sa javnošću i marketinga na društvenim mrežama. Drugim rečima, dva puta nedeljno u trajanju od 90 do 120 minuta, učiće kako se pravi komunikaciona strategija, na koje načine se komunicira na društvenim mrežama, kako se vode promotivne kampanje, kako da naučeno primene i ponude svoje usluge putem Interneta, za klijente širom sveta. Na tom putu imaće podršku mentorki i biće u mogućnosti da prisustvuju seriji vebinara, rade na konkretnim primerima i postavljaju pitanja o svemu što ih interesuje. Na kraju kursa, nekoliko mama će biti angažovano na plaćenoj stručnoj praksi pri projektu „Podsticanje zapošljavanja mladih“, u okviru koje će imati priliku da, zajedno sa mentorkama, rade na daljem razvoju svojih znanja i sposobnosti.

Iako je ova obuka besplatna za primljene mame, pre početka obuka obuke obavezna je uplata zaloga u iznosu 10,000 RSD koja će po završetku programa biti vraćena svakoj učesnici koja je završila kurs i koja je prisustvovala svim časovima. U slučaju da polaznica prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, već se koristiti za podršku radu Centra za mame, udruženja građanki i građana koje se zalaže za prava mama. Sva prava i obaveze organizatora i polaznica se definišu ugovorom koji će biti potpisan pre početka kursa.

Poziv je otvoren za nezaposlene mame do 35 godina iz cele zemlje, koje imaju i umeju da koriste kompjuter, snalaze se na Internetu, zainteresovane su za oblast digitalnog marketinga i odnosa sa javnošću i mogu da izdvoje 6 sati nedeljno za učenje (časovi su unapred zakazani u, uglavnom, večernjim terminima).

Zbog ograničenog broja mesta, biće odabrano 30 mama za učešće u obuci. Prijavljivanje je otvoreno do 12. septembra 2017. godine u ponoć, a vrši se popunjavanjem onlajn upitnika koji je dostupan na ovom linku. Za sva dodatna pitanja i informacije pisati na: mamanamrezi@centarzamame.rs.

Besplatna onlajn škola – Mama na mreži