• Nemanjina 4/V Beograd
  • +381 11 2641-447
  • Pon-Pet:  9:00am-5:00pm   Sub-Ned:  Ne radimo
Anketa o interesovanju mladih za sticanje sertifikata za zavarivanje

Obuka za zavarivanje u Leskovcu

Tokom ove godine obuka za zavarivanje će biti realizovana na još jednoj lokaciji u našoj zemlji. Zainteresovani mladi će imati mogućnost da polovinom marta započnu pohađanje obuke za zavarivanje u Trening Centru Tehničke škole “Rade Metalac” u Leskovcu.

Pozivamo sve nezaposlene mladiće i devojke, koji imaju između 18 i 35 godina i žive na teritoriji Jablaničkog okruga, da se prijave na konkurs, najkasnije do 10. marta 2018. godine.

 

Po završetku konkursa, sledi selekcija kandidata i kandidatkinja koja će se odvijati u tri faze. U okviru prve faze, biće napravljen uži krug kandidata/kinja na osnovu njihovih prijava na konkurs. Oni će biti pozvani na intervju koji čini drugu fazu selekcije. Završna etapa odabira podrazumeva testiranje veština i talenta, na osnovu čega se formira konačan spisak polaznika i polaznica obuke.

Obuka traje 30 radnih dana (šest nedelja), a uključuje sledeće postupke zavarivanja: MIG/MAG, TIG i ručno elektrolučno zavarivanje. Kandidati/kinje se opredeljuju za samo jedan postupak zavarivanja. Po završetku obuke, polaže se ispit i dobija međunarodno priznat atest koji izdaje Mašinski fakultet u Nišu.

Obuku organizuje i finansijski podržava projekat Podsticanje zapošljavanja mladih, što znači da će za kandidate/kinje koji ne žive u Leskovcu biti obezbeđeni besplatan smeštaj i ishrana tokom trajanja obuke.

Formular za prijavu i više detalja o obuci su dostupni na linku: http://bit.ly/2CQ3wo5.

 

Call Now Button