• Nemanjina 4/V Beograd
  • +381 11 2641-447
  • Pon-Pet:  9:00am-5:00pm   Sub-Ned:  Ne radimo

Karijerno vođenje i savetovanje u tehničkim školama

U okviru aktivnosti za podsticanje zapošljavanja mladih koje Kancelarija za mlade iz Leskovca realizuje, održan  je niz obuka iz karijernog vođenja i savetovanja, u kojima su učestvovali učenici završnih razreda tehničkih škola iz Leskovca i okoline.

Koordinatorka projekta pri kancelariji za mlade,  Nevena Dimić, u saradnji sa voditeljima obuke Anom Zdravković i Milanom Dimitrijević, organizovala je u prostorijama Omladinskog kluba u Leskovcu dvodnevne obuke na kojima su se učenici upoznali sa petofaznim modelom profesionalne orijentacije.

KVIS_TŠ Leskovac (1) KVIS_TŠ Leskovac (2) KVIS_TŠ Leskovac (3)

 

 

 

 

 

 

Kroz sve korake u modelu: samospoznaju, informisanje o zanimanjima i putevima obrazovanja, realne susrete i donošenje odluke, učesnici su stekli nove uvide u moguće karijerne puteve koji su pred njima, razvijali potrebne kompetencije za donošenje samostalne i informisane odluke o izboru daljeg školovanja ili zanimanja.

KVIS Leskovac_tehničke škole (1) KVIS Leskovac_tehničke škole (3) KVIS Leskovac_tehničke škole (4)

Obuku je pohađalo 50 učenika i učenica iz tehničkih škola “Boško Krstić” iz Bojnika, “Rade Metalac” iz Leskovca i Tehničke škole Vlasotince.

KVIS_TŠ Vlasotince (1) KVIS_TŠ Vlasotince (5) KVIS_TŠ Vlasotince (2) KVIS_TŠ Vlasotince (3) KVIS_TŠ Vlasotince (4)

Call Now Button