• Nemanjina 4/V Beograd
  • +381 11 2641-447
  • Pon-Pet:  9:00am-5:00pm   Sub-Ned:  Ne radimo
Od TriP-a ka društvenom preduzetništvu

Od TriP-a ka društvenom preduzetništvu

Mladi pčelari udruženja “Apis” iz Medveđe imali su prilike da 12. novembra u prostoriji svog udruženja, kroz TriP uče o razvoju društvenog preduzetništva.

TriP je društvena igra čiji je cilj da učesnike provede kroz avanturu razvoja društvenog preduzetništva, kao poslovnog modela u okviru kog se profit koristi za kreiranje održivih rešenja različitih društvenih problema. Igra je namenjena svima onima koji imaju poslovnu ideju, ali ne znaju kako da je sprovedu u delo,  kao i onima koji su  počeli da realizuju svoju ideju, ali su naišli na prepreke koje koče njihov dalji rad.

U okviru različitih faza i situacija pri vođenju preduzeća, mladi pčelari upoznali su se sa osnovama društvenog poslovanja. Od razvoja ideja, formulisanja misije, okupljanja tima ključnog za uspeh, TriP je pčelare vodio kroz različite faze u poslovanju preduzeća i ujedno pokazao kako se pored unapređenja poslovanja mogu susreti i sa nepredviđenim situacijama (kao što su gubitak novca, ljudskih resursa, konkurencija itd.) i kako na njih mogu odreagovati.

 

Call Now Button