• Nemanjina 4/V Beograd
  • +381 11 2641-447
  • Pon-Pet:  9:00am-5:00pm   Sub-Ned:  Ne radimo
Održan sajam zapošljavanja u Leskovcu 5

Održan sajam zapošljavanja u Leskovcu

10. aprila 2019., u Kulturnom centru grada Leskovca održan je trideset treći po redu Sajam zapošljavanja. Na ovogodišnjem sajmu učestvovalo je 22 poslodavaca koji su ponudili posao za više od 200 nezaposlenih ljudi iz Leskovca i okoline, a najviše ponuda došlo je iz oblasti tekstilstva, ugostiteljstva, elektroindustrije, prehrambene i prerađivačke industrije, bankarstva i osiguranja.

Održan sajam zapošljavanja u Leskovcu 4Održan sajam zapošljavanja u Leskovcu 3Održan sajam zapošljavanja u Leskovcu 6

Od zanimanja najtraženiji su bili diplomirani pravnici i ekonomisti, šivači, mehaničari tekstilnih mašina, automehaničari, elektrotehničari, operateri, magacioneri, kuvari i konobari.

Nezaposleni su imali priliku da u direktnom kontaktu sa poslodavcima dobiju sve potrebne informacije o aktuelnim programima Nacionalne službe za zapošljavanje za podsticanje zapošljavanja kao i pomoć u pisanju radne biografije.

Na sajmu zapošljavanja predstavljene su i promovisane aktivnosti koje se sprovode u okviru projekta Podsticanje zapošljavanja mladih među kojima je najveće interesovanje bilo izraženo za obuku za zavarivanje.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button