Ekipa

Vratimo li se nešto više od mesec dana unatrag, setićemo se objavljenog poziva za učešće na prvoj besplatnoj Crowdfunding akademiji. Tada je više od 70 timova sa teritorije čitave Srbije, iz nevladinog, profitnog i javnog sektora poslalo svoje prijave. Odabrano je 16 ekipa koje su 01., 02., 15. i 16. jula u Beogradu, u radnim prostorijama projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih“, vredno radile kako bi uplovile u crowdfunding vode, odnosno sa uspehom koristile ovaj vid finansiranja u cilju realizacije svojih ideja i projekata.

Deli - PobednikKada je reč o timovima, učestvovali su: Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK), Centar za pozitivni razvoj dece i omladine (CEPORA), Timočki omladinski centar, Centar za podršku ženama, Kancelarija za mlade opštine Irig, Noć pozorišta Srbija, 2M Chocolates, Centar Inventiva, Deli, Škogled i drugi. Ovi timovi su imali priliku da tokom akademije prođu kroz sve važne korake potrebne za kvalitetno i efiksano vođenje crowdfunding kampanje kao što su biznis plan, vizuelna komunikacija, perkovi, video-pitch itd.

Tim koji ima posebne razloge za radost i ponos jeste Deli, prostor za kreativno delovanje iz Niša. Naime, ova ekipa je u okviru završnog pitch-a imala veliku podršku od žirija i publike, odnosno pobedila. Na bodovnoj listi koju je činilo 13 ocena, tim Delija je dobio dve devetke i jedanaest desetki. Čestitamo i želimo im dalji uspeh u radu i sprovođenju crowdfunding kampanja!

         Pobednici Deli

Crowdfunding akademija 2017 finansirana je od strane Ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj Nemačke (BMZ) kroz Nemačko-srpsku inicijativu za održivi rast i zapošljavanje. Ova edukacija organizovana je u saradnji sa društvenim preduzećem Brodoto.

Održana prva Crowdfunding akademija