• Nemanjina 4/V Beograd
  • +381 11 2641-447
  • Pon-Pet:  9:00am-5:00pm   Sub-Ned:  Ne radimo

Growth Hub je program podrške razvoju habova i co-working prostora u Srbiji koji doprinose zapošljavanju mladih i razvoju preduzetništva.

Budući da habovi i co-working prostori stvaraju lokalne zajednice koje gaje preduzetnički duh, inovaciju, saradnju i podršku mladima za zapošljavanje i samozapošljavanje, koncept haba je prepoznat kao važan model za prevazilaženje problema nezaposlenosti mladih.

U programu učestvuje 9 prostora iz Beograda, Novog Sada, Šapca, Zrenjanina, Mokrina, Pirota, Kragujevca i Novog Pazara.

Program je osmišljen u saradnji sa najuspešnijim habovima iz Beograda i Niša: Startitom, Novom Iskrom, Delijem, ICT Hubom, Impact Hubom.

Obrazovni i mentorski program pruža podršku habovima i co-working prostorima kroz izgradnju dobre poslovne osnove – strateško planiranje, programsko planiranje, prikupljanje sredstava i finansijsko upravljanje, kao i marketing. Predavači i mentori na programu su stručnjaci za navedene oblasti, kao i predstavnici uspešnih habova iz Srbije, koji će podeliti svoja iskustva, znanja i praktična uputstva za ključne elemente dobrog poslovanja: izgradnju zajednice, upravljanje ljudskim resursima, kreiranje inspirativnih i korisnih programa, razvoj mentorstva, upravljanje co-workingom i sl.

Više informacija: www.growthub.rs

 

Call Now Button