• Nemanjina 4/V Beograd
  • +381 11 2641-447
  • Pon-Pet:  9:00am-5:00pm   Sub-Ned:  Ne radimo
Softverske obuke za osobe sa invaliditetom - poziv za učešće

Softverske obuke za osobe sa invaliditetom – poziv za učešće

Organizacija “…IZ KRUGA – Beograd” u saradnji sa Kreativnim studijom kvART organizuje dva ciklusa besplatnih softverskih obuka namenjenih osobama sa invaliditetom. Softverske obuke imaju za cilj sticanje potrebnih znanja za rad u poslovima dizajna. Obuke u softverima treba da omoguće mladima ulaz na freelance tržište rada. Rad u softverima će biti propraćen kreativnim zadacima. U okviru obuka učesnici će biti upućeni na određene online freelance platforme gde će biti u mogućnosti da kreairaju sopstvene profile i upoznaju se sa sistemom rada. Kroz celokupnu obuku realizovaće se određeni zadaci pomoću kojih će učesnici biti usmereni ne samo na softvere i njihove mogućnosti, već i na kreativni način razmišljanja koji je neophodan u poslovima dizajna.

Obuke će biti realizovane u periodu:

1. ciklus: od 21. oktobra do 30. decembra 2019. godine

2. ciklus: od 15. januara do 30. marta 2020. godine.

Svaki ciklus sastoji se iz 2 modula:

MODUL 1 – Uvod u Adobe softverski duo (Photoshop; Adobe Illustrator). Osnovni softverski alati i njihova primena. Primena softverskih alata kroz kreativne zadatke.

MODUL 2 – Napredna primena softverskih alata Photoshop i Illustrator. WEB vs PRINT – primena dizajna u webu i printu. Primena softverskih alata kroz kreativne zadatke.

Dinamika rada: 2 puta nedeljno po 3 sata sa pauzom.

Obuke su namenjene: osobama sa invaliditetom.

Potrebno znanje: obavezno je osnovno poznavanje računara.

Znanje u softverskim programima nije potrebno.

Broj mesta je ograničen. Prijave (kratku biografiju, CV ili motivaciono pismo) slati na mejl: dizajn@kvart-doo.com sa naznakom PRIJAVA NA SOFTVERSKE OBUKE. U prijavi kandidati treba da naglase da li se prijavljuju za prvi ili drugi ciklus.

Rok za prijavljivanje: 13. oktobar 2019.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button