• Nemanjina 4/V Beograd
  • +381 11 2641-447
  • Pon-Pet:  9:00am-5:00pm   Sub-Ned:  Ne radimo
"Tvoja šansa" u poseti Kamenici 2

“Tvoja šansa” u poseti Kamenici

Članovi Virtuelnog preduzeća „Tvoja šansa“ iz Niša posetili su Prvu poljoprivrednu socijalno odgovornu zadrugu „Kamenica“ 11. 7. 2018. kao vid saradnje partnera u okviru projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih“. Članovi preduzeća upoznali su se sa pojmom socijalno preduzetništvo i načinom funkcionisanja zadruga poput ove. Domaćini su organizovali i obilazak kampa na Kameničkom visu o kome takođe brine zadruga „Kamenica“. U kampu su održane radionice i redovan sastanak preduzeća „Tvoja šansa“.

Cilj zadruge „Kamenica“ je da obrazuje mlade o proizvodnji, da im pomogne u preradi i pakovanju, kao i oko brendiranja i plasmana proizvoda. Prema rečima Dejana Mitića, ova zadruga organizuje obuke o biznisu i marketingu, ali i o standardima koji se moraju poštovati u poljoprivredi i proizvodnji prehrambenih proizvoda, poput HACCP standarda.

Članovi virtuelnog preduzeća imali su priliku da nauče nešto novo i uživaju u gostoprimstvu domaćina, na čemu su im veoma zahvalni i raduju se daljoj uspešnoj saradnji.

 

Call Now Button