• Nemanjina 4/V Beograd
  • +381 11 2641-447
  • Pon-Pet:  9:00am-5:00pm   Sub-Ned:  Ne radimo
U toku je prijavljivanje za novi ciklus programa UPSHIFT

U toku je prijavljivanje za novi ciklus programa UPSHIFT

U okviru regionalnog programa “Dijalog za budućnost”, pokrenut je drugi po redu ciklus programa UPSHIFT namenjen mladima od 13-19 godina koji uočavaju određene probleme u svom okruženju i imaju predloge za rešenja koja će doprineti pozitivnim promenama. Ovog puta, priliku da se prijave imaju mladi koji žive na teritoriji Južnobačkog okruga (Bač, Bačka Palanka, Bački Petrovac, Bečej, Beočin, Srbobran, Vrbas, Žabalj, Novi Sad, Petrovaradin, Titel, Temerin i Sremski Karlovci).

Za učešće u programu neophodno je da zainteresovani mladi oforme timove od 3-5 članova i prijave svoju ideju popunjavanjem formulara koji se nalazi na ovom linku. Prijavljivanje je otvoreno do 1. oktobra 2019. godine.

U toku je prijavljivanje za novi ciklus programa UPSHIFT 1

Po završetku konkursa, biće izabrano 10 timova koji će imati priliku da učestvuju u trodnevnoj radionici, od 24-26. oktobra, u Kulturnom centru Eđšeg, u Novom Sadu (Antona Čehova 4). Svaki tim dobiće mentora koji će im pomoći da razrade rešenje za problem kojim žele da se bave. Ekipe će predstavljati rešenja žiriju, koji će odabrati 5 timova koji će dobiti mentorsku podršku i sredstva u iznosu od 2000 evra za realizaciju ideja.

Za više informacija o drugom ciklusu programa UPSHIFT posetite stranicu UNICEF-a i stranicu Razlivališta.

UPSHIFT realizuje Razlivalište, u okviru zajedničkog regionalnog prograa “Dijalog za budućnost: Unapređenje dijaloga i društvene kohezije u i između Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Republike Srbije” koji sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, a finansira ga Fond UN-a za izgradnju mira (UN PBF).

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Call Now Button