• Nemanjina 4/V Beograd
  • +381 11 2641-447
  • Pon-Pet:  9:00am-5:00pm   Sub-Ned:  Ne radimo
Uručeni ugovori o opremi za razvoj povrtarstva

Uručeni ugovori o opremi za razvoj povrtarstva

Mladim povrtarima i povrtarkama sa teritorije Jablaničkog okruga, koji su u okviru projekta Podsticanje zapošljavanja mladih dobili podršku u vidu opreme da bi razvili svoj posao u oblasti povrtarstva, 8. oktobra su uručeni ugovori o opremi u Skupštinskoj sali grada Leskovca.

Opremu su mladima uručili Aleksander Bec, vođa projekta Podsticanje zapošljavanja mladih i Miloš Cvetanović, načelnik Gradske uprave grada Leskovca. Mladi su dobili 20 manjih i 5 većih plastenika koji će im pomoći da pokrenu i prošire svoje poslovne aktivnosti i kapacitete u oblasti poljoprivredne proizvodnje.

Jedan od dobitnika velikog plastenika je i mladi povrtar Dušan Milojković iz Donje Lokošnice, koji poziva sve mlade da se udruže kako bi unapredili svoju proizvodnju. “Imam 31 godinu, otac sam dvoje dece, oženjen srećno i dobitnik sam velikog plastenika. A ova podrška mi puno znači jer sam povećao svoju proizvodnju i samim tim povećao svoje prihode, ovim putem se zahvaljujem i pozivam sve mlade da se udružimo kako bi omogućili sebi bolji nastup na tržištu i unapredili proizvodnju”, poručio je Dušan.

Projekat Podsticanje zapošljavanja mladih će nastaviti podržava mlade povrtare kako bi unapredili svoja znanja, a time i svoje poslovanje.

 

Call Now Button